Hírek

2022. november 17.-én csütörtökön Szekeres Ferenc polgármester és Kiszely Jánosné alpolgármester asszony három kisfiút és egy kislányt köszöntött. Minden évben egyre több baba születik az idei évben eddig 21 fővel gyarapodott Apátfalva lakosságszáma.  A kisbabákat 40 ezer forint készpénzes támogatásban részesítik kérelem alapján, amivel támogatni szeretnék őket. A szülőknek virággal, édességgel és borral kedveskedett az önkormányzat.

Apátfalván pénteken délelőtt megnyílt az új termelői piac. A pultok megteltek házi finomságokkal, kézműves termékekkel, amelyekből már az első napon nagyon sok elkelt.

 

2022. szeptember 08.-án csütörtökön Szekeres Ferenc polgármester és Kiszely Jánosné alpolgármester asszony újabb négy babát látogattak meg. Négy évvel ezelőtt döntött arról a képviselő testület, hogy a kisbabákat 40 ezer forint készpénzes támogatásban részesítik kérelem alapján, amivel támogatni szeretnék őket. Az idei év végére összesen 30 születés várható. A szülőknek virággal, édességgel és borral kedveskedett az önkormányzat.