Harmadik alkalommal szervezett az apátfalvi önkormányzat nőnapi ünnepséget a Faluházban. Szombat délután a helyi iskolások készültek műsorral, illetve Pál Dénes is fellépett.

Szekeres Ferenc polgármester ünnepi beszédével vette kezdetét az apátfalvi nőnapi ünnepség. A település első embere hangsúlyozta: nőnaptól nőnapig kell megköszönni a hölgyek munkásságát, amelyet a családjukért tesznek, illetve helyt állnak a munkahelyükön is.

– Életünk minden jeles eseményénél, minden jeles fordulópontjánál ott állnak. Senkivel sem kerülhet egy férfi bensőségesebb kapcsolatba, mint egy nővel – hangzott el a köszöntőben.

Az ünnepi beszédet követően elsőként a helyi általános iskolások léptek fel, ezzel is színesítve a nőnapi rendezvényt. Őket Pál Dénes, a 2012-es The Voice – Magyarország hangja és a 2014-es Sztárban sztár nyertese követte. A fiatal énekes régi klasszikusokkal – mint például Szécsi Pál vagy Gergely Róbert dalaival – is készült, de természetesen saját dalait is előadta az apátfalvi közönségnek.

navigate_before
navigate_next

A műsort követően Szekeres Ferenc és Langó Imre képviselő egy-egy cserép virággal kedveskedett a hölgyeknek.

forrás: makohirado.hu